Головна » 2019 » Квітень » 8 » Положення про ведення змагань особистого чемпіонату Черкаської області з тенісу настільного серед юнаків та дівчат 2004р.н. і молодших
23:35
Положення про ведення змагань особистого чемпіонату Черкаської області з тенісу настільного серед юнаків та дівчат 2004р.н. і молодших

   

ЗАТВЕРДЖУЮ                                                    ЗАТВЕРДЖУЮ

Начальник  управління у                                 Голова федерації

справах сімї, молоді та спорту                        тенісу настільного

Черкаської ОДА                                                  Черкаськоїобласті

 ___________М.В.Зеленський                          ____________І.Ф. Чорнобаб

25 березня      _2019 р.                                         25 березня   2019р.

 

ПОЛОЖЕННЯ

Про проведення фінальних змагань особистого чемпіонату Черкаської області з тенісу настільного серед юнаків та дівчат 2004-2006р.н., 2007-2008р.н. і 2009р.н. та молодших

 

1. Мета і завдання

  1. Популяризації настільного тенісу та подальший його розвиток.
  2. Пропаганда здорового способу життя .
  3. Залучення дітей та підлітків до занять з настільного тенісу.
  4. Виявлення та відбір найсильніших тенісистів для участі в Чемпіонаті України.
  5. Виконання вимог ЄСК України

 

2. Термін і місце проведення

Змагання проводяться 20-21 квітня 2019 року, в м.Умань. (Уманський національний університет садівництва, вул . Індустріальна ,1).

Реєстрація команд до 10.00. Початок змагань о 11.00.

 

3. Керівництво змаганнями

Загальне керівництво проведенням змагань здійснюється управлінням у справах сімї, молоді та спорту Черкаської ОДА та федерацією тенісу настільного Черкаської області. Безпосереднє проведення покладається на суддівську колегію.

 

4. Учасники змагань

Змагання особисті проводяться у трьох вікових групах. Від команди у кожній віковій категорії серед юнаків та дівчат в змаганнях може брати участь два учасника.

І вікова група -2004-2006 р.н. - 2чол., дівчата -2чол.

ІІ вікова група -2007-2008 р.н. - 2чол., дівчата -2чол.

І вікова група -2009 та молодші - 2чол., дівчата -2чол.

Тренер викладач 2 особи

Участь у змаганнях мають право брати юнаки та дівчата допущені лікарем до змагань. В змаганнях беруть участь збірні команд міст, районів, ДЮСШ та спортивні клуби. Кількість команд необмежено.

 

5. Програма змагань

І   вікова група хлопці та дівчата 2004-2006 р.н.

ІІ вікова група хлопці та дівчата 2007-2008 р.н.

ІІІ  вікова група хлопці та дівчата 2009 та молодші

6. Виявлення переможців

Змагання проводяться згідно з правилами, затвердженими центральним органом виконавчої влади з питань фізичної культури та спорту, що відповідають правилам федерації тенісу настільного України.

 

 

7. Фінансування змагань

Витрати на організацію та проведення змагань (харчування суддів) проводяться за рахунок управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА. Витрати на проїзд, харчування та проживання учасників змагань та тренерів – за рахунок організацій, які відряджають команди, або самих учасників.

 

8. Безпека та підготовка місць проведення

 

У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2004 року № 1274 «Про додаткові заходи щодо попередження травматизму та запобігання нещасних випадкам у спортивній діяльності» - підготовка споруд покладається на їх власників. Власник спортивної споруди не менше ніж за 4 години до початку змагань зобов’язаний подати головному судді змагань Акт про її готовність до проведення змагань. Не виконання вимог передбаченим цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань тягне за собою відповідальність згідно з чинним законодавством України.

 

9. Заявка

Іменна заявка на участь у змаганнях повинна бути завірена печаткою лікувального закладу, яка подається в мандатну комісію. Учасники повинні мати з собою документи, що засвідчують особу і дату народження.

 

 

Дане положення є офіційним викликом на змагання.

 

 

Переглядів: 606 | Додав: вввв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar