Головна » 2021 » Вересень » 27 » Положення чемпіонату Черкаської області з настільного серед юнаків та дівчат2007-2010 р.н. та 2011 р .н. і молодших
10:22
Положення чемпіонату Черкаської області з настільного серед юнаків та дівчат2007-2010 р.н. та 2011 р .н. і молодших

мм

 

З А Т В Е Р Д Ж У Ю

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА

________________ І.В. Солодкий

«____»_____________  2021 р.

З А Т В Е Р Д Ж У Ю

Голова ГО Федерації тенісу настільного Черкаської області

_________________І. Ф. Чорнобаб «____»_____________  2021 р.

 

ПОЛОЖЕННЯ

Про проведення чемпіонатуЧеркаської областізтенісу настільного серед юнаків та дівчат2007-2010 р.н. та 2011 р .н. і молодших

 

1. Мета та завдання

1.Популяризація настільного тенісу та подальший його розвиток.

2. Пропаганда здорового способу життя.

3.Залучення дітей та підлітків до занять з настільного тенісу.

4. Виявлення та відбір кращих тенісистів для участі в чемпіонаті України.

5. Виконання вимог ЄСК України.

 

2. Термін та місце проведення

         Змагання проводяться 02 жовтня  2021 року в м. Умань, вул. Інститутська, 1 (Уманський національний Університет садівництва).

 

3. Керівництво змагань

         Загальне керівництво проведенням змагань здійснюється управлінням
у справах сім’ї молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації
(далі –  Управління) та ГО Федерацією тенісу настільного в Черкаській області (далі– федерація). Безпосереднє проведення змагань покладається на головну суддівську колегію, затверджену Управлінням. Головний суддя змагань, суддя національної категорії – Чорнобаб Іван Федорович (тел. 067 288 69 22)

 

4. Учасники змагань

         Змагання проводяться у двох вікових групах.

I вікова група – юнаки та дівчата 2007– 2010 р. н.

II вікова група  - юнаки та дівчата 2011 року народження та молодші.

Кількісний  склад команди: не обмежений

Тренер-представник  2 особи.

         У відкритому чемпіонаті Черкаської області з тенісу настільного беруть участь юнаки і дівчата, які допущені лікарем до змагань. 

 

5. Програма змагань

Початок роботи мандатної комісії02жовтня  2021 року з 9:30 до 10:15

02.10.2021                   10.15                   парад відкриттязмагань

                            10.30                   змаганняу вікових групах

                            13.00                   фінальні змагання у вікових групах

                                              16.00                   парад закриття змагань       

Відповідальність за стан здоров’я учасників змагань несуть медичні установи за місцем проживання, які дали дозвіл спортсменам для участі у змаганнях, а також організації, які направляють команди на змагання.

Змагання проводяться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України
від 09 грудня 2020 № 1236 „Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2“ (зі змінами), постанови Головного державного санітарного лікаря України від 19.11.2020 № 58 „Про затвердження протиепідемічних заходів під час проведення спортивних змагань на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)“ та рішень регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що приймається, виходячи з оцінки епідемічної ситуації та відповідності дотримання регіоном ознак для послаблення протиепідемічних заходів, визначених постановою.

Відповідно до пункту 6 постанови Головного державного санітарного лікаря України від 19.11.2020 № 58 „Про затвердження протиепідемічних заходів під час проведення спортивних змагань на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)“ обов’язковою умовою для участі учасника/команди в змаганнях, згідно санітарних та протиепідемічних заходів
і медичних рекомендацій є подання на офіційному бланку, завіреному печаткою результату експрес-тестування на визначення антигену до вірусу
COVID-19.

Головний суддя відповідає за дотримання учасниками відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

 

6. Виявлення переможців.

Змагання проводяться згідно з правилами, затвердженими центральним органом виконавчої влади з питань фізичної культури та спорту, що відповідають правилам федерації  тенісу настільного України. Переможці визначаютьсяокремо серед юнаків та дівчат у кожній віковій категорії.Змагання особисті.

 

7. Нагородження переможців та призерів.

         Переможці та призери змагань в особистому заліку (1,2,3 місця) нагороджуються грамотами та медалями в кожній віковій групі.

 

8. Фінансування змагань

Витрати на організацію та проведення змагань (харчування суддів, нагородження переможців та призерів грамотами) проводяться за рахунок Управління. Витрати на проїзд, харчування та проживання учасників змагань та тренерів– за рахунок організацій, які відряджають учасників змагань.

 

9. Безпека та підготовка місць проведення

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 грудня 1998 року № 2025 "Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів»
(зі змінами), необхідно враховувати, що:

  • підготовка спортивних споруд покладається на їх власників;
  • власник спортивної споруди не менш ніж за 4 години до початку змагань зобов’язаний надати до робочої комісії акт про готовність споруди до проведення змагань.З метою забезпечення безпеки глядачів та учасників змагань, спортивні змагання проводяться тільки на спортивних спорудах, прийнятих до експлуатації державними комісіями і за наявності актів технічного обстеження придатності спортивної споруди для проведення заходу.

Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань, тягне за собою відповідальність згідно з чинним законодавством України.

 

10. Медичне забезпечення змагань

Медичне забезпечення змагань здійснюється у відповідності до наказу „Про медичне забезпечення проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів“, затвердженого наказом Міністерства молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України від 15.07.2020 № 603/1608, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 31 липня 2020 року  за № 731/35014, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 № 1236 „Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2“ (зі змінами), постанови Головного державного санітарного лікаря України від 19.11.2020 № 58 „Про затвердження протиепідемічних заходів під час проведення спортивних змагань на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)“.

Змагання проводяться відповідно до порядку організації і проведення офіційних спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів, з забезпеченням учасників засобами індивідуального захисту, дотриманням інших санітарних та протиепідемічних заходів, а також головна суддівська колегія має забезпечити дотримання вимог всіма учасниками змагань вищеозначених рекомендацій та вжити всі необхідні санітарні вимоги з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Для медичного забезпечення залучаються кваліфіковані медичні працівники.Лікарі, які обслуговують спортивно-масові заходи повинні мати все необхідне для надання невідкладної медичної допомоги та транспортування постраждалих у відповідні лікувально-профілактичні заклади.

11. Заявка

    Іменна заявка на участь у змаганнях повинна бути завірена печаткою лікувального закладу, яка подається в мандатну комісію. Учасники повинні мати з собою документи, що засвідчують особу і дату народженнята подання
на офіційному бланку, завіреному печаткою результату експрес-тестування на визначення антигену до вірусу COVID-19.

 

  ДОПУСКАТИ ДО УЧАСТІ У ЗМАГАННЯХ ОСІБ, ЯКІ НАДАЛИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО САМОПОЧУТТЯ, ВИЗНАЧЕНУ В ОПИТУВАЛЬНИКУ(ДОДАТОК 1)

 

ЦЕ ПОЛОЖЕННЯ Є ОФІЦІЙНИМ ВИКЛИКОМ НА ЗМАГАННЯ!

 

 

 

Додаток 1

 

Опитувальник для учасників заходу про самопочуття з метою протидії коронавірусу (заповніть анкету під час реєстрації)

  1. Прізвище, імя, по батькові

____________________________________________________________

 

  1. Дата народження _____________________
  2. Адреса проживання

_____________________________________________________________

 

  1. Контактний телефон ___________________________________________

 

  1. Місце роботи (навчання) _______________________________________

 

  1. Чи наявні у Вас наступні симптоми? Якщо Вас турбує інший стан, якого немає у списку, впишіть симптом у розділ «Інше» .

У випадку, якщо почуваєтесь добре, оберіть варіант «Нічого з переліченого».

 

Підвищена температура тіла

 

Кашель, сухий кашель

 

Задишка

 

Лихоманка

 

Нічого з переліченого

  1. Чи зверталися Ви до лікаря з приводу наявності симптомів, зазначених у попередньому питанні?

Так                          Ні                    Якщо так, то вкажіть дату_____________

  1. Чи робили Вам тест на коронавірус?

Так                         Ні

  1. Чи перебували Ви в контакті з хворим на коронавірус?

Так                     Ні         Якщо так, то скільки днів минуло з останнього контакту ______________________________________________

  1. Чи хворіли Ви на коронавірус?

Так                       Ні           Якщо так, то скільки днів минуло з дня одужання ______________________________________

  1.  Згода на обробку персональних даних -    ____________________.

 

Дата __________________      Підпис __________________

 

 

 

Переглядів: 385 | Додав: вввв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar